INTERESSE
PLEZIER
ONTDEKKEN

Welkom bij Kai-Yuan

“Xīn nián kuài lè, gōng xĭ fā cái”. Als je niet weet wat dit betekent, zou je veel kansen kwijtraken voor een nieuwe vriend. Chinees, de meeste gesproken taal ter wereld, krijgt overal steeds meer belangstelling. Een hele nieuwe wereld zal voor jou opengaan als je Chinees beheerst en Stichting Kai-Yuan helpt jou jouw droom te vervullen!

Over Ons

Altijd al naar China willen reizen? Of ben je van plan om in China te werken? Om de cultuur nog beter te begrijpen is het handig om de taal te spreken. Neem gerust contact op met Stichting Kai-Yuan - de beste school in Nijmegen om Chinees te leren op een leuke manier - of kom naar een gratis intakeles, dan bespreken we samen jouw wensen.

Klassen

Bij Kai-Yuan leren we niet door eentonige herhaling. Wij maken gebruik van verschillende materialen, onder andere een leesclub en multimedia waardoor de lessen leuk, gemakkelijk en praktisch blijven. Graag helpen wij de cursisten ook om mee te doen aan de sociale culturele activiteiten. Een van onze doelen is de leerlingen te helpen met het behalen van HSK certificaten.

Ons Team

Klassen

Jeugdgroep voor beginners

Geschikt voor kinderen van 3 tot 5 jaar die dagelijks Chinees spreken. Door middel van spelletjes, versjes, verhalen en tekenen proberen we de interesse van de kinderen te wekken voor de Chinese taal. Verder wordt het accent ook gelegd op de basis van het schrijven van Chinese karakters.

Jeugdgroep voor halfgevorderden

Geschikt voor kinderen boven 6 jaar die dagelijks Chinees spreken. Er wordt geoefend met allerlei soorten leermateriaal waardoor de leerlingen zich beter kunnen uiten in de Chinese taal, zowel mondeling als schriftelijk, én de taal beter kunnen begrijpen. Vanaf dit niveau worden de leerlingen ook geholpen om zich te voorbereiden voor het YCT examen.

Jeugdgroep voor gevorderden

Geschikt voor diegenen die basis Chinees beheersen (Chinese《中文》 niveau basisonderwijs afgerond). Er wordt tegelijk aandacht besteed aan verstaan, lezen, schrijven en spreken. Op dit niveau is een HSK certificaat een belangrijk doel.

Groep HSK5

Voorbereiding voor HSK niveau 5 en Staatsexamen Chinese taal en cultuur.

Ons Team

Ling Tang

Directeur, geboren in Xi'an China, heeft in 2001 haar mastergraad behaald aan de Xidian Universiteit, waarbij zij na de studie heeft gewerkt as docent.

Na haar komst in Europa begon zij Chinese les te geven. Op een basisschool en middelbare school heeft zij de Nederlandse leerlingen ook kennis laten maken met de Chinese taal. Met ruim tien jaar ervaring in het geven van Chinese les, heeft Ling in het voorjaar 2014 Stichting Kai-Yuan opgericht met de hulp van andere ouders en vrijwilligers.

Mijn idee over de opleiding is, dat wij het initiatief en de interesse van de kinderen op moeten wekken, zodat zij ervan genieten tijdens het leren.

Qian Wang

Heeft afgestudeerd aan de Huazhong University of Science and Technology en haar doctoraat behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Geboren in een lerarenfamilie, heeft Xi altijd een sterke interesse in lesgeven. Meerdere keer heeft zij meegehoplen met de Boekenwurm Voorleesclub van Stichting Kai-Yuan en is erg geliefd bij kinderen. In de zomer van 2021 heeft zij deelgenomen aan het trainingsprogramma van overzeese leraren Chinees.

Naar mijn mening spelen interesse en geluk een zeer belangrijke rol bij het leren van kinderen, dus ik pleit ervoor om kinderen gemakkelijk en met plezier Chinees te laten leren.

Xiaofei Chen

Geboren in Yangzhou China, heeft de opleiding leraar Engels afgerond aan Jiangsu Universiteit en is bevoegd als leraar. Xiaofei heeft ruime ervaring in taalles geven op een middelbare school en bij een taaltrainingsinstituut en heeft ook gewerkt als interne taaltrainer bij bedrijven.

Ik zal samen met de kinderen het plezier ontdekken in het leren van de Chinese taal.

Xi Wang

Heeft haar studie afgerond aan de China Agricultural University en Wageningen University & Research, waarbij zij haar dubbele master graad heeft behaald. Zij heeft rijkelijke ervaring in beroepstraining in vele landen en regio’s als vertengenwoordiger van de EU. Als moeder heeft Xi diepe interesse in het Chinese onderwijs voor kinderen en heeft altijd bijgedragen aan het promoten van haar eigen taal en cultuur.

Kinderen zijn de baas van hun eigen belangstellingen. Ons werk als leraar is hun gaven te ontdekken en laten ontplooien.

Mengsi Yang

Heeft Engels gestudeerd aan de Anhui International Studies University. Naast haar studie is Mengsi ook geslaagd in het lesbevoegdheidsexamen en Putonghua Proficiency Test. Na de studie heeft zij als leraar Engels gewerkt in verschillende onderwijsinstellingen en heeft leservaring opgebouwd in meerdere leeftijdsgroepen.

In onderwijs dient men anders durven te denken en zijn ideëen durven te vernieuwen. Je respecteert de wetenschappelijke feiten en maakt een genot van dit vak.

Contact

Contactpersoon

Mevr. Tang

Telefoon

06-25133540

E-Mail

info@kaiyuan.nl

Adres

Aldenhof 6001
6537 DG Nijmegen
(In basisschool De Aldenhove)

Locatie

Google Maps
OpenStreetMap

WeChat

Mevr. Tang op WeChat

Twitter

Twitter

Nieuws op Twitter

YouTube

YouTube

Video's op YouTube